News

Duurzame inzetbaarheid zorgt voor continuïteit

Duurzame inzetbaarheid zorgt voor continuïteit

17 november 2021

In de serie "De balans tussen harde en zachte waarden" interviewt Karmijn Kapitaal praktijkspecialisten over onderwerpen zoals diversiteit, inclusiviteit en continuïteit. Al sinds de start van Karmijn Kapitaal, ruim tien jaar geleden, zijn diversiteit en inclusiviteit belangrijke ingrediënten voor de samenwerking met partners. Niet als doel op zich, maar de juiste balans tussen de zogeheten zachte waarden en de keiharde cijfers - de harde waarden - blijkt keer op keer de sleutel voor het bouwen van rendabele en duurzame bedrijven die door middel van groei continuïteit in werkgelegenheid, aandeelhouderswaarde en duurzaamheid creëren.

Read more
Jopen zet continuïteit en duurzaamheid voort

Jopen zet continuïteit en duurzaamheid voort

16 november 2021

In de serie "De balans tussen harde en zachte waarden" interviewt Karmijn Kapitaal praktijkspecialisten over onderwerpen zoals diversiteit, inclusiviteit en continuïteit. Al sinds de start van Karmijn Kapitaal, ruim tien jaar geleden, zijn diversiteit en inclusiviteit belangrijke ingrediënten voor de samenwerking met partners. Niet als doel op zich, maar de juiste balans tussen de zogeheten zachte waarden en de keiharde cijfers - de harde waarden - blijkt keer op keer de sleutel voor het bouwen van rendabele en duurzame bedrijven die door middel van groei, continuïteit in werkgelegenheid, aandeelhouderswaarde en duurzaamheid creëren.

NDW vindt in Karmijn Kapitaal partner voor toekomst

NDW vindt in Karmijn Kapitaal partner voor toekomst

19 oktober 2021

Amsterdam, 19 oktober 2021 – Karmijn Kapitaal en NDW maken vandaag bekend dat Karmijn een minderheidsbelang heeft verworven in het productiebedrijf. Het familiebedrijf dat zich al sinds 1976 specialiseert in oplossingen op het gebied van transportrollen voor interne transportsystemen, haalt het fonds in huis om met de toenemende vraag in de markt mee te kunnen groeien. Met de investering zal NDW inzetten op het versnellen van autonome groei door het uitbreiden van het productportfolio en versterken van de organisatie.

Karmijn Kapitaal stelt Brigitte van der Maarel aan als Managing Partner

Karmijn Kapitaal stelt Brigitte van der Maarel aan als Managing Partner

13 september 2021

Amsterdam, 13 september 2021 – Karmijn Kapitaal, het eerste Nederlandse private equity fonds met een focus op diversiteit en inclusie, kondigt vandaag aan Brigitte van der Maarel als Managing Partner te hebben aangesteld per 1 oktober as. Van der Maarel zal als Managing Partner Karmijn Kapitaal leiden, in de nieuwe fase van groei en investeringen.

Interview Marloes Meijer – Voigt Travel

Interview Marloes Meijer – Voigt Travel

20 juli 2021

Per 1 juli jl. is Marloes Meijer benoemd tot Managing Director van Voigt Travel.

We use cookies and similar techniques to help you better and more personally. If you continue on our website we will assume that you are happy with it. Do you want to know more? Then read our privacy policy.