Five Degrees

Met kantoren in Amsterdam, IJsland en Servië levert het in 2009 opgerichte Five Degrees geavanceerde software aan financiële dienstverleners, hoofdzakelijk banken. Het ontwikkelde een unieke manier om binnen een fintech-ecosysteem kanalen, klanten en producten aan elkaar te koppelen.

Five Degrees mag zich een van de 50 fintech game changers van Europa noemen. Onderzoeks- en adviesbureau Gartner noemde het bedrijf als potentieel een van de meest toonaangevende bedrijven ter wereld als het gaat om technologie voor digitaal bankieren.

In 2016 hebben wij een minderheidsbelang in dit bedrijf genomen en vergrootten de bestaande aandeelhouders hun inbreng. Hierdoor kan Five Degrees de internationale groeistrategie inhoud geven.

Investering: augustus 2017

Five Degrees
Martijn Hohmann
CEO Five Degrees

Martijn Hohmann

“Voor ons is Karmijn Kapitaal meer dan een aandeelhouder. Zij denken op een onconventionele manier met ons mee en streven net als wij naar perfectie.”

martijn@fivedegrees.nl

Hadewych Cels
Investment Manager Karmijn

Hadewych Cels

“Wij werken prettig samen met de mensen van Five Degrees, op basis van wederzijds respect en toegevoegde waarde. Wij zien deze samenwerking als een essentiële succesfactor.”

Pin
Five Degrees
Spaklerweg 50
1114 AE Amsterdam
+31 88 008 6400

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.