Voor ondernemers

Wat kunnen we voor je doen?

Karmijn is een investeringsfonds. Voor ons draait investeren om veel meer dan geld. Voor ondernemers ook, weten we. Voorop staan de samenwerking en de persoonlijke relatie die we opbouwen met de mensen binnen de ondernemingen waarin we investeren. We weten dat ondernemers en managementteams meestal op zoek zijn naar een partner, een klankbord. Wij delen de trots voor je bedrijf en de liefde voor je product. We zijn betrokken meedenkers en -doeners. We helpen waar we kunnen. Voor waardecreatie is namelijk meer nodig dan geld en spreadsheets. Maar natuurlijk weten we ook waar we over praten. Onze kennis van groei en bedrijfsvoering is uitgebreid.

 

Onze aanpak

Onze waarden

 

Samen
We gaan voor win-win situaties. We zoeken actief de samenwerking met anderen op. We maken gebruik van diversiteit; van de individuele inbreng en kracht van alle spelers. We overbruggen verschillen.

 

Oprecht
We zijn toegankelijk en we luisteren echt naar je. We hebben oprechte interesse in je bedrijf. We delen onze kennis en zijn transparant in onze bedoelingen.

 

Ondernemerschap
Ook wij zijn een MKB-onderneming, bestaande uit ondernemende mensen. We zitten niet stil, maar nemen initiatief en zijn niet bang voor het nemen van doordachte risico’s. We bedenken creatieve oplossingen en streven naar duurzaam ondernemerschap.

 

Verantwoordelijk
We leggen de lat hoog en doen altijd ons uiterste best. We houden rekening met alle stakeholders. We leveren kwaliteit. We nemen verantwoordelijkheid voor onze werkzaamheden en resultaten van start tot finish.

Voor ondernemers

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.