NDW Rollers

NDW levert (gemotoriseerde) transportrollen inclusief controllers waarmee klanten, actief in onder andere de e-commerce, food en pharma sector, volledig grip hebben op hun intra-logistieke oplossingen. Daarnaast ontwikkelt NDW verschillende modules en software waardoor een volledige oplossing voor het ontwerpen en realiseren van de intra-logistieke oplossing mogelijk wordt gemaakt.

De vraag naar innovatieve en betrouwbare oplossingen neemt toe. Het productiebedrijf wil deze vraag beantwoorden en groei versnellen door de productie op te schalen, het internationale dealernetwerk nog verder uit te bouwen en voortgaande innovatie op gebied van software en conveyor solutions .

Karmijn heeft in oktober 2021 een minderheidsbelang genomen en gaat samen met de andere aandeelhouders, Nicole Noorman van der Dussen en Patrick Sprangers deze groei vormgeven.   

 

Investering: oktober 2021

NDW Rollers
Nicole Noorman van der Dussen
Operationeel directeur van NDW

Nicole Noorman van der Dussen

“Vanaf het eerste gesprek hebben wij veel vertrouwen gehad in de samenwerking met Karmijn. We waarderen hun eerlijkheid en rol als sparringspartner om de komende jaren de groei te versnellen.”

nicole@ndw.nl

Claire de Jager
Investment Manager Karmijn

Claire de Jager

Claire de Jager

“NDW is een prachtig familiebedrijf dat de afgelopen jaren veel ontwikkelingen heeft doorgemaakt. Onder leiding van Patrick en Nicole wordt een divers beleid gevoerd dat aansluit op onze manier van ondernemen en samenwerken.”

Pin
NDW Rollers
Sluisweg 32
5145 PE Waalwijk
+31 416 674 444
www.ndwrollers.com

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.