POLSPOTTEN

POLSPOTTEN

Al sinds de start, op rondreis onderweg in 1986, laat POLSPOTTEN zich drijven door een vooruitstrevende geest. Ook vandaag de dag blijft het merk toegewijd aan duurzame, met de hand vervaardigde producten die de grenzen van design uitdagen. POLSPOTTEN stippelt zijn eigen weg uit. Daarbij laat het zich leiden door zijn mantra "adding play to space".

Al meer dan dertig jaar werken ze samen met creatieve ontwerpers, ateliers en handelslieden uit Azië, Afrika en Europa. Allen met hun eigen manier van creëren en met een passie voor ambacht en detail. 

Inmiddels levert POLSPOTTEN aan consumenten in Frankrijk, Duitsland en de Benelux, en hebben ze zakelijke klanten in meer dan 65 landen. Dichter bij huis, opent POLSPOTTEN binnenkort een nieuwe ruimte op de Westerstraat te Amsterdam wat dienst zal doen als brand store, showroom en kantoor.

Karmijn heeft een meerderheidsbelang genomen en gaat het bedrijf ondersteunen in de verdere internationalisering.

Investering: december 2019

POLSPOTTEN
Victor van Nieuwenhuizen
Algemeen directeur van POLSPOTTEN

Victor van Nieuwenhuizen

,,Ik leerde POLSPOTTEN kennen tijdens mijn eerste baan als inkoper op de home-afdeling van de Bijenkorf. Toen was het al een heel eigen en extravert merk met een dominante plek in de markt. Door de jaren heen is POLSPOTTEN internationaal en hard gegroeid, maar het is altijd stijlvast gebleven met expressieve ontwerpen. Ik zie er naar uit om samen met Karmijn dit mooie bedrijf nog succesvoller te maken.”

 

victor@polspotten.nl

Ignacio Bruin
Investment Manager Karmijn

Ignacio Bruin

“We zoeken altijd naar pareltjes in het Nederlandse MKB. POLSPOTTEN is uniek in zijn soort. En het is een geweldig leuk bedrijf om mee samen te werken.”

Pin
POLSPOTTEN
POLSPOTTEN Brand Store - Westerstraat 187
1015 MA Amsterdam
+31(0)297-329 222
www.polspotten.com

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.