Tover

Tover zet zich in voor het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen met dementie of andere ouderdomskwalen. Tover introduceerde in 2015 de Tovertafel, het bekroonde product van het bedrijf dat voortkwam uit het promotieonderzoek van Hester Le Riche. De Tovertafel helpt mantelzorgers in contact te komen met bewoners.

Onlangs is de Tovertafel door USA Today en CES erkend als een van de meest veelbelovende innovaties voor 2022. Het bedrijf wil haar product de komende jaren overzees op de kaart zetten, te beginnen in de V.S.

Karmijn heeft in februari 2022 een minderheidsbelang genomen in het bedrijf om deze groei zowel financieel als met de juiste kennis en inzichten te ondersteunen. 

Investering: februari 2022

Tover
Hester le Riche
Founder en CEO Tover

Hester le Riche

"Karmijn puts the same values ​​first as Tover and would rather go for the right balance than for quick gain. Such a long-term vision has brought us together from the start."

Cilian Jansen Verplanke
Investment Manager Karmijn

Cilian Jansen Verplanke

“Tover's diverse team has one thing in common: their love for helping their target audience and contributing to their quality of life. Together with great ambition, we are convinced that Tover will also be a success overseas.”

Pin
Tover
Hamburgerstraat 28a
3512NS Utrecht
+31853035683
www.tover.care

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.