Duurzame groei en inzet op internationale energietransitie

Duurzame groei en inzet op internationale energietransitie

Wiefferink uit Oldenzaal, leverancier van  opslag- en afdekkingsoplossingen voor de milieu- en biogasbranche komt in handen van het management en twee investeerders, Karmijn Kapitaal en Delta Participaties. De nieuwe groep aandeelhouders zet actief in op stevige groei in de internationale energietransitie.

Wiefferink ontwerpt, produceert en installeert afdekkingen en opslagoplossingen voor agrarische en biogasbedrijven ten behoeve van de vermindering van de geur en uitstoot van CO2 en methaan. Het bedrijf, dat werkzaam is in heel Europa, heeft meer dan 65 jaar ervaring met de verkoop in 34 landen en heeft productielocaties in Oldenzaal en Wykroty, Polen. Met haar sterke marktaandeel en solide brand in deze groeiende markten heeft Wiefferink met haar nieuwe aandeelhouders en de balans versterking die deze inbrengen alle ingredi├źnten in huis om de ambitieuze groeiplannen te gaan realiseren.

"Het directieteam bij Wiefferink is verheugd over de mogelijkheden die ontstaan met de nieuwe aandeelhouders."

Investering: december 2022

Wiefferink

Management Wiefferink

We zijn verheugd Karmijn Kapitaal en Delta Participaties als nieuwe aandeelhouders te mogen verwelkomen. Met de nieuwe investeerders zal de focus op duurzame groei van Wiefferink liggen, waarbij de groei zal plaatsvinden met de producten die wij al jaren met onderscheidend hoge kwaliteit leveren over de hele wereld.

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.