Business Art Service

Business Art Service is marktleider in zakelijke kunstverhuur. Het bedrijf verzorgt de kunst voor ongeveer 2.000 opdrachtgevers vanuit de overtuiging dat kunst inspireert, motiveert en een belangrijke bijdrage levert aan de uitstraling van een organisatie. De kunstcollectie bestaat uit meer dan 40.000 hedendaagse werken. Jaarlijks worden er nieuwe schilderijen, beeldhouwwerken en fotografische werken toegevoegd van zowel bekende als opkomende kunstenaars.

Onder de naam Kunst.nl bedient het bedrijf ook de particuliere markt. In 2017 is ook Kunstveiling.nl toegetreden tot dezelfde groep, waardoor nu een breed scala aan diensten op gebied van kunst kan worden aangeboden.

In 2016 heeft Karmijn een meerderheidsbelang in Kunst.nl verworven. Sindsdien ondersteunt Karmijn het bedrijf bij de uitbouw van de diensten.

Investering: april 2016

Business Art Service
Eugenie van Zeelst
Zakelijk directeur Business Art Service

Eugenie van Zeelst

“Onze markt is complex, er zijn veel kleinere aanbieders van kunst. In de samenwerking met Karmijn hebben wij een duidelijke strategie uitgezet, waarmee we streven naar marktleiderschap binnen Nederland.”

Eugenie.vanZeelst@Businessartservice.nl

Hadewych Cels
Investment Manager Karmijn

Hadewych Cels

“Wij zien kunst als noodzakelijke toevoeging aan zakelijke omgevingen. Het maakt gelukkiger en productiever. Business Art Service is dan ook een prachtige aanvulling op onze portefeuille.”

Pin
Business Art Service
Reactorweg 9A
3542 AD Utrecht
+31 (0)88 1800 180
www.businessartservice.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.