Aquilum groep verstevigt haar marktpositie op het gebied van duurzame inzetbaarheid door samenwerking met Welke, Ardeon en Schakel

Aquilum groep verstevigt haar marktpositie op het gebied van duurzame inzetbaarheid door samenwerking met Welke, Ardeon en Schakel

23-12-2022

Welke, Ardeon en Schakel professionaliseren door aansluiting bij Aquilum groep. Daarmee grijpen Werner Abdoelhak en Richard Heijnen, beiden eigenaar en directeur van Welke, Ardeon en Schakel, de kans om de dienstverlening van de drie organisaties te verbreden en te versterken, met als gezamenlijk doel: het bevorderen van de duurzame inzetbaarheid van werkend Nederland. 
 
Met deze nieuwe samenwerking verstevigt Aquilum groep haar marktpositie op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Monique Schutrups, algemeen directeur Aquilum groep: “Inmiddels bestaat Aquilum groep uit de labels Equilar, Medicum Consult, Trans Lion en Solid Sense. Met de komst van Welke, Ardeon en Schakel nemen we een nog grotere marktpositie in op het gebied van tweede spoor re-integratie. Daarnaast voegen we nu voor het eerst arbeidsdeskundigen toe aan de groep. We versterken elkaar en bieden onze klanten nog meer diensten aan. Voorheen richtten we ons voornamelijk op groot zakelijk. Met de komst van de drie nieuwe organisaties en het klantportfolio dat zij meebrengen, richten wij ons vanaf nu ook op het MKB. Een bijkomend voordeel is dat Welke, Ardeon en Schakel in het midden van het land zijn gevestigd. Gezamenlijk zorgen we dat medewerkers in heel Nederland duurzamer inzetbaar zijn én blijven.” 
 
Richard Heijnen: “Ik verwacht dat er een aanzienlijke professionaliseringsslag gemaakt gaat worden. De klanten hebben vooral baat bij een nog bredere ondersteuning en een uitbreiding van het dienstenpakket. Voor de huidige medewerkers zorgt de samenwerking voor verdere ontwikkeling, zo kunnen collega’s met ambitie bij Aquilum groep doorgroeien naar managementposities of andere functies.“ 
 
Het beste resultaat en persoonlijke samenwerkingen 
Welke is al ruim veertien jaar actief als gecertificeerd specialist in re-integratie en arbeidsmobiliteit. Werner Abdoelhak: “Wij geloven in specifieke benadering van ieder traject, dit is onze overtuiging voor succes! Zowel bij Welke, als Ardeon en Schakel zijn we persoonlijk, resultaatgericht en nauw  betrokken. Ook in de nieuwe samenstelling blijft de innige en persoonlijke samenwerking met onze klanten voorop staan.”  
 
Met vertrouwen de toekomst tegemoet  
Voor zowel Werner Abdoelhak als Richard Heijnen is het een bewuste keuze om nu uit de organisaties te stappen. Richard Heijnen: “Vanaf 2008 zijn Werner en ik samen aan de slag. We hebben mooie dingen meegemaakt maar zijn beiden echte ondernemers met een sterke voorkeur voor de pioniersfase. Wij geloven beiden dat als er een deur dichtgaat, ergens anders weer verschillende opengaan.” 
 
Met vertrouwen kijken beiden oud-eigenaren naar de toekomst: “Alle drie de organisaties worden gedragen door onze mensen. Als het met de mensen goed gaat, gaat het met de onderneming ook goed. 
We zien heel graag dat de club op een mooie manier wordt voortgezet.” 

 
Monique Schutrups: “We blijven investeren in het verbeteren en verbreden van onze diensten. De nieuwe organisaties hebben net als de andere labels binnen Aquilum groep, een persoonlijke benadering en kwalitatief goede dienstverlening. Samen gaan we met veel werkplezier en vertrouwen de toekomst tegemoet.”

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.