Arbodienst Equilar neemt Trans Lion over en biedt daarmee totaaloplossing duurzame inzetbaarheid

15-02-2022

Arbodienstverlener Equilar neemt branchegenoot Trans Lion over en investeert daarmee in haar dienstverlening op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Equilar is een landelijk opererende arbodienst gespecialiseerd in het leveren van maatwerk. Ze biedt werkgevers ondersteuning bij preventie, verzuim en duurzame inzetbaarheid met een groot aanbod aan bedrijfsartsen en andere specialisten. De missie van Equilar is om de solide partner te zijn van werkgevers die inzetbaarheid op een positieve en ambitieuze manier centraal stellen. De overname van Trans Lion sluit hier goed op aan.

Werk is meer dan een alleen een baan. “We leven langer, werken langer door én omdat de inhoud van het werk voortdurend verandert, hebben we sneller en vaker nieuwe kennis en vaardigheden nodig,” aldus Monique Schutrups, algemeen directeur Equilar. “Werkgevers die investeren in de duurzame inzetbaarheid van hun werknemers, hebben minder verzuim, een betere werksfeer en een hogere productiviteit. Door de overname van HRM dienstverlener Trans Lion, kunnen we onze klanten hier optimaal bij ondersteunen.”

Persoonlijke benadering
Trans Lion ondersteunt sinds 2000 landelijk werkgevers met verschillende HRM-vraagstukken. Hieronder valt bijvoorbeeld begeleiding bij langdurig ziekteverzuim (2e spoor), 3e spoor, werving en selectie, loopbaanbegeleiding, personeelsbeheer en outplacement.

Veeru Ramcharan, mede-eigenaar Trans Lion: “We merken dat de markt erg dynamisch is en dat klanten meer van ons vragen op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Door samen te gaan met Equilar willen we onze organisatie uitbreiden met relevante kennis en expertise. Ik kijk met veel vertrouwen naar een toekomst vol groei en ontwikkeling. Daarnaast vind ik het belangrijk dat Trans Lion haar eigenschappen zoals benaderbaar, flexibel en een goede prijs-kwaliteitverhouding behoudt. We blijven doen waar we goed in zijn.”

Monique Schutrups: “We blijven investeren in het verbeteren en verbreden van onze dienstverlening. Trans Lion heeft net als Equilar een pragmatische en persoonlijke benadering. Wij zijn verheugd met de toegevoegde waarde die de medewerkers van Trans Lion met zich meebrengen.”

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.