Interview Marloes Meijer – Voigt Travel

Interview Marloes Meijer – Voigt Travel

20-07-2021

Per 1 juli jl. is Marloes Meijer benoemd tot Managing Director van Voigt Travel. 

“Sinds 2013 maak ik onderdeel uit van Voigt Travel, de laatste 3 jaar in de rol van COO. Het ‘post-COVID’ tijdperk was voor reisondernemer Cees van den Bosch en mij een goede start voor deze managementwijziging. Helemaal nu we begin van deze maand voor het eerst sinds maart vorig jaar weer reizen hebben kunnen uitvoeren.

Door COVID bevonden we ons 1,5 jaar in een soort van winterslaap, er was wel omzet maar al die tijd geen gerealiseerde omzet omdat we onze reizen niet konden uitvoeren. Onze plannen moesten tijdelijk in de ijskast 
In de tussentijd is het speelveld veranderd en dat biedt een hoop nieuwe kansen. Zowel op de Nederlandse en Vlaamse markt alsmede op onze verschillende bestemmingen in het Noorden van Europa.

Naast inzet op acquisities en verticale integratie, ambities die er pre-COVID al waren, zetten we nog verder in op customer intimacy. Daar ligt, naast het innoveren op onze bestemmingen, ons onderscheidend vermogen. We hebben de ambitie om de verwachtingen van onze reizigers overtreffen, dus moeten we de lat voor onszelf ook hoog blijven leggen in alles wat we doen. 
Mijn persoonlijke drijfveer is het om die inhaalslag betreffende onze ambities nu waar te maken met ons team. 

We blijven bouwen aan een toekomstbestendige onderneming, we hebben onze eigen rechtstreekse vluchten in samenwerking met Transavia, maar willen de impact beperken en vinden het thema duurzaamheid mede daarom erg belangrijk. We hebben nu het Travelife Partnership Certificaat op zak, maar we nemen stappen om dit nog verder uit te bouwen. Duurzame oplossingen hebben ook invloed op onze partners en gelukkig loopt Scandinavië in vele gevallen voorop.  

We hunkeren er weer naar om te reizen, dat merken we aan alles. De consument heeft kunnen sparen voor een bijzondere reisbeleving en de regio’s die we aandoen, spreken tot de verbeelding én zijn dunbevolkt. Ik ga de toekomst vol vertrouwen tegemoet.”

---
Bij Voigt Travel boek je reizen naar het Pure Noorden (Lapland, Noorwegen, Finland, Zweden, IJsland, Groenland, Spitsbergen en Schotland). 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.